Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Pasta va fi un ajutor de nadejde in zilele friguroase ce urmeaza. Va colora frumos si apetisant preparatele amintindu-ti de caldura verii. Se poate folosi la ciorbe, tocanite si la fripturi. Incercati un pui la cuptor frecat bine cu pasta asta. Va garantez ca veti obtine simplu o crusta minunata.
Gogosarii se spala , se lasa la scurs si se curata de seminte . Se toaca .
Usturoiul se curata si se da prin presa de usturoi
Se pune pasta de gogosari la fiert impreuna cu,sarea , piperul boabe si uleiulintr-o oala cu fundul dublu de inox .
Se fierbe la foc mic 1-2 ore pana cand uleiul se alege la suprafata .
Se aduga usturoiul si se mai da un clocot .Se ia de pe foc
Eu am adugat foarte putin conservant , aproape imperceptibil .
Se pune pasta in borcane bine spalate si se infileteaza capacele care au fost sterilizate prin fierbere .
Eu pentru siguranta am mai dunstuit 30 minute borcanele puse intr-o tava cu putina apa , la cuptor .
1
Spalati bine borcanele . Sterilizati capacele prin fierbere .
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult